top of page

Matrícula curs 23/24

A l'Escola Municipal de Música de Sitges ja tenim la preinscripció oberta per al proper curs 23/24. 

Per sol·licitar informació i realitzar la preinscripció, ompliu el següent formulari. 

Cursos de Curta Durada 23-24

1.png

Adreçat a tothom que vulgui cantar i tocar un instrument. L’objectiu és acompanyar-se amb recursos molt senzills. El curs consta d'un paquet de 10 sessions de 45 minuts, amb un preu total de 60€.

2.png

Adreçat a joves i adults que volen aprendre a tocar la guitarra formant part d'un conjunt i fent música des del primer minut, ja que no es necessiten coneixements previs. El curs consta d'un paquet de 10 sessions de 45 minuts, amb un preu total de 60€.

3.png

Adreçat a joves i adults que volen aprendre a tocar el piano formant part d'un conjunt i fent música des del primer minut, ja que no es necessiten coneixements previs. El curs consta d'un paquet de 10 sessions de 45 minuts, amb un preu total de 60€.

Música en família

4_edited.jpg

Activitat adreçada a famílies amb infants d’entre 0 i 3 anys perquè comparteixin la música plegats i gaudeixin d’una estona junts, enfortint els seus vincles. El curs consta d'un paquet de 10 sessions de 45 minuts. Té un preu de 72€/trimestre si veniu un nadó i un acompanyant, o bé 108€/trimestre si veniu un nadó i dos acompanyants

Si tens qualsevol dubte sobre els nostres programes recorda que pots escriure'ns a la pàgina de contacte.

bottom of page