top of page

Matrícula curs 24/25

A l'Escola Municipal de Música de Sitges obrim la preinscripció per al proper curs 24/25 el proper dijous 2 de maig. 

Per sol·licitar informació i realitzar la preinscripció, ompliu el següent formulari. 

Cursos de Curta Durada 23-24

1.png

Adreçat a joves i adults que vulguin cantar i tocar un instrument. L’objectiu és acompanyar-se amb recursos molt senzills. El curs consta d'un paquet de 10 sessions de 45 minuts, amb un preu total de 60€.

Cartells ccd (Publicació d'Instagram (Quadrat))-5.png

Adreçat a joves i adults que volen aprendre a tocar la guitarra formant part d'un conjunt i fent música des del primer minut, ja que no es necessiten coneixements previs. El curs consta d'un paquet de 10 sessions de 45 minuts, amb un preu total de 60€.

6.png

Adreçat a joves i adults que volen aprofundir en la comprensió musical (entendre el que toquem). També oferir l'obertura i descoberta de noves músiques, nous llenguatges i altres maneres d'entendre el fet musical. El curs consta d'un paquet de 10 sessions de 45 minuts, amb un preu total de 60€.

3.png

Adreçat a joves i adults que volen aprendre a tocar el piano formant part d'un conjunt i fent música des del primer minut, ja que no es necessiten coneixements previs. El curs consta d'un paquet de 10 sessions de 45 minuts, amb un preu total de 60€.

Música en família

Cartells ccd (Publicació d'Instagram (Quadrat))-2.png

Activitat adreçada a famílies amb infants d’entre 0 i 3 anys perquè comparteixin la música plegats i gaudeixin d’una estona junts, enfortint els seus vincles. El curs consta d'un paquet de 10 sessions de 45 minuts. Té un preu de 72€/trimestre si veniu un nadó i un acompanyant, o bé 108€/trimestre si veniu un nadó i dos acompanyants

Si tens qualsevol dubte sobre els nostres programes recorda que pots escriure'ns a la pàgina de contacte.

bottom of page