Professorat

Pepe Reche

Sóc el Pepe Reche, director de l'Escola. A més de fer classes, sobretot d'instrument i de conjunt, m'agrada investigar i divulgar. Igual que amb la música de cambra, m'encanta treballar en equip en la gestió de projectes educatius i culturals.

  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram
Pepe Reche
Direcció
Shelly_web.jpg
Shelly Agustiño

Sóc la Shelly, professora de cant i cors. M’agrada pensar que la veu és un reflex del nostre interior i es poden descobrir tantes coses a través d’ella!

A l’aula de cant i de cor, tenim la sort de poder explorar, gaudir, compartir, estimar i cuidar la nostra veu plegats.

Shelly Agustiño
Professora de cant, conjunts i cors
Victòria Carbó

Sóc la Victòria Carbó i porto més de 30 anys de formació continuada en els quals m'he aproximat a diferents instruments, a diferents llenguatges musicals i pedagogies (Dalcroze, Willems, Orff, MLT).

Quant més sé, més difícil, apassionant i imprescindible em sembla l'educació musical, un llenguatge inherentment humà que hauria d'estar a l'abast de tothom des de la més tendra infantesa.

Victòria Carbó

Professora de música en família,

música i moviment i creativitat

Marc Bernad

Sóc el Marc Bernad, professor de guitarra de l'Escola. Faig música i toco la guitarra des de ben petit i la música sempre m'ha acompanyat al llarg de la meva vida.

 

Poder ensenyar i compartir aquest llenguatge com a professor és un dels majors plaers que hi ha.

Marc Bernad

Professor de guitarra, baix i conjunts

Roser Serrano

Sóc la Roser Serrano, professora de violí i conjunts. La curiositat per la diversitat musical i cultural d'arreu del món -i la poca que coneixem!- em van motivar a estudiar musicologia, sense deixar de tocar, tant el violí com la tenora.

Al llarg dels anys no paro d'adonar-me que aprendre i compartir la música és créixer junt amb aquells amb qui ho fas, i és fantàstic!

Roser Serrano
Professora de violí i conjunts
Cristina Blanco

Em (re)presento: Docència. Creació. Investigació. Liminalitat. Música. Art dramàtic. Pedagogia. Performativitat. Interseccionalitat. Amb, des de, a través de l'art. Contacte. Reverberació.

Cristina Blanco
Coordinació acadèmica
Professora de cant, cors i conjunts
Xavi Plaza

Sóc el Xavi, professor de saxo, flauta, clarinet, conjunt i creativitat musical. I des d'aquest any també sóc coordinador d’activitats de l’Escola.

 

Escoltar música, tocar un instrument, aprendre  coses noves, millorar cada dia una mica més, tocar amb d’altres músics, compartir en grup… és tot allò que em motiva des que vaig començar quan era petit i també ara, com a professor de l’Escola Municipal de Música de Sitges.

  • Blanco Icono de Spotify
Xavi Plaza

Coordinació d'activitats

Professor de vent fusta, creativitat i conjunts

Tomás Fosch

Sóc el Tomàs Fosch, professor de piano i conjunt de l'EMM Sitges. L'ensenyament és una de les meves passions, des de sempre m'ha agradat ajudar els estudiants a créixer i desenvolupar les seves habilitats.

 

Tinc àmplia experiència en camps educatius diferents, pel que puc adaptar-me ràpidament a nous entorns pedagògics. És un plaer formar part d'aquest gran equip.

Tomàs Fosch

Professor de piano, llenguatges d'adults,

combos i conjunts

Josep 'Pinyu' Martí

La música em fa feliç i per aquest motiu intento fer-la arribar a tothom, siguin grans o petits. M'he format a Barcelona i a Boston, i el que cada dia tinc més clar és que la música és infinita i que sempre s'aprèn ja sigui donant classe, tocant o en una masterclass.

He tingut la sort de tocar per tot el món amb músics de tot tipus i he comprovat que la música és universal.

Josep 'Pinyu' Martí
Professor de bateria i percussió i conjunts
Carlos Máquez

La música és motivació, sentiments i creativitat a tots els nivells, ja siguis novell o expert.  He tingut l'oportunitat de formar-me a Barcelona, ​​Galícia i als Països Baixos i, malgrat les distàncies, totes les meves destinacions tenen un denominador comú: la motivació musical.

 

Des d'edats primerenques a altres més avançades, la motivació de l'alumnat i l'ensenyament personalitzada són els pilars fonamentals de la formació dels meus alumnes, vinculant l'aprenentatge amb la seva experiència musical en el dia a dia.

Carlos Máquez
Professor de trombó, trompeta i conjunts
Clàudia Romaní

Sóc la Clàudia Romaní, professora de violoncel i de conjunts instrumentals.

 

M'agradaria que tots els nens tinguessin l'oportunitat de tocar un instrument perquè fer música va bé per a moltes coses, però sobretot per a l'ànima!

Clàudia Romaní
Professora de violoncel i conjunts