top of page

L'Equip

Pepe 4_edited.png
Pepe Reche

Soc el Pepe Reche, director de l'Escola. A més de fer classes, sobretot d'instrument i de conjunt, m'agrada investigar i divulgar. Igual que amb la música de cambra, m'encanta treballar en equip en la gestió de projectes educatius i culturals.

  • Twitter
  • Blanca Facebook Icono
  • Blanco Icono de Instagram
Paula 4_edited_edited.jpg
Paula Caballé

Em dic Paula i soc una música en ple viatge musical. Soc una persona sensible i emocional, és per això que la música m'ha regalat el paisatge perfecte per sentir i viure des de ben menuda. La pedagogia també m'acompanya en aquest viatge amb jocs, somriures i creixement. 

M’hi dedico perquè la música mou, i tot allò que mou és viu. M’acompanyes?

Pepe Reche
Direcció
Paula Caballé
Coordinació acadèmica
Professora de Sensibilització, Música i Moviment 
i conjunts
Xavi 2_edited.jpg
Xavi Plaza

Soc el Xavi, professor de saxo, flauta, clarinet, conjunt i creativitat musical. I des d'aquest any també sóc coordinador d’activitats de l’Escola.

 

Escoltar música, tocar un instrument, aprendre  coses noves, millorar cada dia una mica més, tocar amb d’altres músics, compartir en grup… és tot allò que em motiva des que vaig començar quan era petit i també ara, com a professor de l’Escola Municipal de Música de Sitges.

  • Blanco Icono de Spotify
Ninaira Cantari

Soc Nina, professora i cantant. Més enllà d'ensenyar, em complau trasnmetre aquesta passió que tinc per la música i fer que el meu alumnat senti la mateixa o millor connexió que tinc jo amb la música, i veure'ls créixer musicalment és el motor de la meva vocació. 

Xavi Plaza

Coordinació d'activitats
Professor de vent fusta, creativitat i conjunts

Ninaira Catari
Professora de Cant i Cors
Clàudia 2_edited.jpg
Clàudia Romaní

Soc la Clàudia Romaní, professora de violoncel i de conjunts instrumentals.

 

M'agradaria que tots els nens tinguessin l'oportunitat de tocar un instrument perquè fer música va bé per a moltes coses, però sobretot per a l'ànima!

Oriol 2_edited.jpg
Oriol Tort

Soc l'Oriol, professor de violí i del conjunt de cordes. Fora de l'escola acostumo a canviar la corda aguda per una de mésgreu, ja que el meu insturment principal és la viola. M'encanta descobrir músiques noves i de tots els estils i si pogués aprendria a tocar tots els instruments. 

Tinc la sort de poder combinar les feines d'intèrpret i pedagog, que s'alienten l'una amb l'altra amb cada experiència nova i et fan avançar i motivar a diari.

 

No és mai massa tard per començar a aprendre un instrument!

Clàudia Romaní

Professora de violoncel i conjunts

Oriol Tort
Professor de violí i conjunts
Momoko 5_edited.jpg
Momoko Furukawa

Em dic Momo. Crec que la música és una de les millors aficions que hi ha. M'agradaria ajudar als meus alumnes a tenir una bona base per a gaudir d'ella tota la vida.

Marc 4_edited.jpg
Marc Bernad

Soc el Marc Bernad, professor de guitarra de l'Escola. Faig música i toco la guitarra des de ben petit i la música sempre m'ha acompanyat al llarg de la meva vida.

 

Poder ensenyar i compartir aquest llenguatge com a professor és un dels majors plaers que hi ha.

Momoko Furukawa

Professora de trombó, trompeta i conjunts

Marc Bernad
Professor de guitarra, baix i conjunts
Naima 2_edited.png
Naima Ventura

Em dic Naima i soc pianista especialitzada en jazz i música moderna, i dono classes de piano i combo. Intento trasnmetre a través de la pedagogia la música com a mètode de connexió amb un mateix i amb els demés.

Carlos 4_edited.jpg
Carlos Cuenca

Soc el Carlos Cuenca, professor de bateria i percussió i de conjunt instrumental. A part de ser professor també treballo com productor musical, m'agrada molt tocar altres instruments, gravar, fer videoclips... Crec que tot el que es mou a l'indústria musical pot fer-se servir didàcticament a l'escola.

 

Concebo la música com una forma d'expressió global, més enllà del que és tocar un instrument.

Naima Ventura
Professora de piano i conjunts
Carlos Cuenca
Professor de bateria, percussió i conjunts
profes 1_edited_edited.jpg
bottom of page